Tvrtka

Kada? Gdje? Tko? Zašto? I ostale stvari koje biste možda htjeli znati o nama.
Fibratus logo

Općenito

Fibratus d.o.o. je osnovan 2010. godine s ciljem pružanja kvalitetnih IT usluga malim i srednjim tvrtkama u Hrvatskoj koje nemaju ekonomskih potencijala za mogućnosti velikih IT i IKT sustava i računalstva u oblaku ali ipak imaju potrebu za istima. Pronašli smo partnere koji nam omogućuju da svojim klijentima pružimo usluge po cijenama koje su im prihvatljive bez smanjivanja mogućnosti i kvalitete pruženih usluga.

Iako su tvrtku osnovali stručnjaci za Microsoft-ove tehnologije sama tvrtka nije vezana isključivo uz njih već našim klijentima uvijek nudimo alternativna rješenja koja svojom kvalitetom i mogućnostima zadovoljavaju potrebe naših klijenata s daleko manjim troškovima software-a i hardware-a. Naravno, rješenja u oblaku u tome igraju veliku ulogu zbog svojih malih troškova u odnosu na “on-premise” rješenja pa nam je i cilj preseliti IT naših klijenata u oblak što je postao i slogan tvrtke:

 Put IT in the Cloud 

Vizija

Vizija nam je postati najbolji partner malim i srednjim tvrtkama u Hrvatskoj kod implementacije vlastitih i partnerskih IT i IKT rješenja u oblaku.

Misija

Naša misija je približiti mogućnosti velikih IT i IKT sustava malim i srednjim tvrtkama u Hrvatskoj bez velikih ulaganja kroz ponude IT i IKT rješenja u oblaku kako vlastitih, tako i partnerskih, omogućiti uštede klijentskim tvrtkama kroz ponudu alternativnih IT i IKT rješenja bez gubitka mogućnosti i kvalitete, podići razinu tehnološke opremljenosti malih i srednjih tvrtki u Hrvatskoj.

Trebate još informacija ili ponudu?

Slobodno nas kontaktirajte bilo kada i zatražite više informacija ili ponudu. Povratno ćemo vam se javiti što je prije moguće.

Fibratus logo

URED:

Prekratova 45
HR-10000 Zagreb

SJEDIŠTE:

Božidara Magovca 70
HR-10000 Zagreb

+385.1.7888.369

PON - PET: 09.00 - 17.00

OIB: 42020817172

MBS: 080773968

Temeljni kapital: 26.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Upisano u sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu

Račun u:
Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
IBAN: HR1724840081105930702
SWIFT: RZBHHR2X

Članovi uprave:
Ivan Marošević i Krešimir Brleković

©2016 FIBRATUS d.o.o.