Stormshield Network Security

Vatrozid i UTM slijedeće generacije
Stormshield logo

Stormshield

Spajanjem europskih tvrtki Arkoon i Netasq u vlasništvu korporacije Airbus Defence i Space Cybersecurity nastala je nova tvrtka Stormshield. U svom portfelju tvrtka nudi tri linije proizvoda:

  • Stormshield Network Security
  • Stormshield Data Protection
  • Stormshield Endpoint Protection

Fibratus d.o.o. uživa status  Stormshield Silver Partner . U svojoj ponudi imamo proizvode iz linije  Stormshield Network Security  te smo u mogućnosti izvršiti implementaciju i u najzahtjevnije sustave.

Mogućnosti vatrozida

Nadzor
aplikacija

Facebook, YouTube i BitTorrent u poslovnoj mreži ne smiju biti izvan nadzora. Preuzmite nadzor nad mrežom i održite poslovno okruženje!

Prepoznavanje
korisnika

Umjesto IP adrese i port broja, radije uporabite bilo koju aktivnu aplikaciju i otkrijte do koje web stranic je omogućen pristup. Stormshield UTM vam omogućuje nadzor korisnika.

Upravljanje
propusnošću

Serverima i telefonima je potrebno osigurati dovoljnu propusnost kako bi pružili kvalitetnu uslugu. Dajte prednost važnom podatkovnom prometu i ograničite nepotrebni!

Protuvirusna zaštita
i antispam

Ugrađena antispam i antivirus štiti vašu poštu, mrežu i korisnike od neželjene pošte i virusa. Rabljena je najbolja tehnologija protiv virusa koja se može naći na tržištu.

Strojna oprema koja se ne kvari

Stormshield UTM za manja i srednja poduzeća imaju očekivano vrijeme trajanja između 9 i 13 godina (MTBF) . Dakle, možete očekivati rabljenje naprave bez poteškoća barem deset godina. UTM požarni zidovi za velike tvrtke su modularni s građom otpornom na pogrješke – dvojno napajanje, dvojni SSD disk.

Strojna oprema koju imaju Stormshield uređaji je visoke kakvoće, s otpornim komponentama koje nude pouzdano djelovanje za vojnu ili civilnu uporabu. Dodatni, svaki Stormshield požarni zid ima doživotnu garanciju – tako se pouzdanost uređaja potvrđuje svim Stormshield strankama.

Stormshield SN3000

Osim fizičkih uređaja Stormshield Network Security uređaji mogu biti i virtualni što Vam omogućuje pokretanje cjelovitog sigurnosnog rješenja na vlastitom hardware-u. Podržane virtualne platforme su VMware i Citrix.

Izdvojene tehničke značajke

Dugi radni vijek
<p>Očekivani radni vijek (MTBF) uređaja Stormshield za male i srednje tvrtke je 9 do 11 godina dok su uređaji za velike sustave modularni i redudantni. Uređaji su građeni od najkvalitetnijih hardware-skih komponenti i pogodni su za razne civilne i vojne svrhe.</p>
Visoki stupanj sigurnosti mreže
<p>Pametni IPS sustav promatra ponašanje mrežnog prometa dok aplikacijski IPS garantira sigurnost prometa bez utjecaja na njegovu brzinu što je velika prednost u odnosu na konkurentska rješenja.</p> <p>Tehnologija otkrivanje ranjivosti promatra cjelokupan promet na mreži i omogućuje izradu izvještaja o ranjivim uređajima</p> <p>SPAM filtar blokira svu neželjenu elektroničku poštu s klasifikacijom po prioritetu.</p> <p>Postupak dekriptiranja prometa garantira da je svaki promet zasnovan na SSL-u pregledan i siguran.</p>
Kaspersky Antivirus
<p>Uređaji koriste antivirusnu tehnologiju tvrtke Kaspersky, jednog od najpouzdanijih pružatelja sigurnosnih usluga u ovom polju.</p>
Napredni URL filter s bazom u Cloud-u
<p>Uređaji u svom URL filteru koriste “online” bazu s preko 100.000.000 web stranica razvrstanih u 65 kategorija.</p>
Povezivost s Active Directory i autentikacija korisnika
<p>Uređaji Stormshield mogu se povezati s većinom korisničkih imenika. To administratorima omogućava da ustanove pravila koja koriste postojeće korisnike i grupe. Osim Active Directory-a može se povezati i svaki imenički servis do kojeg se može doći preko LDAP-a. Uređaj ima i mogućnost ugrađenog LDAP poslužitelja u kojem se mogu izrađicvati lokalni korisnički računi i grupe. Korisnike se može autenticirati i pomoću razvidnog SSO-a (Single Sign On), korištenjem “Captive portal-a”, radius poslužitelja ili SSL certifikata. Povezivanje s radius poslužiteljem omogućuje primjenu sigurnosnih metoda poput korištenja OTP tokena, biometrijske autentikacije ili dvostupanjske autentikacije preko SMS poruke.</p>
Hardware-ski ubrzan VPN
<p>Uređaji Stormshield mogu upravljati kriptiranim virtualnim privatnim mrežama (VPN). IPSec VPN je hardware-ski ubrzan i ima veliki kapacitet. Dodatno su na raspolaganju i SSL VPN kao i PPTP VPN poslužitelj. Stormshield je i na ovom području jedini koji ima certifikate  EU restricted ,  NATO restricted  i  EAL4+ .</p>
Neograničena licenca
<p>S uređajima Stormshield dozvoljen je svaki obujam prometa, broj radnih stanica ili korisnika. Administratori biraju uređaj koji najviše odgovara njihovoj mreži a briga zbog eventualnih ograničenja licence je suvišna.</p>

Želite isprobati? Isprobajte korisničko sučelje vatrozida

Za prijavu molimo koristite korisničko ime i zaporku: demo

Trebate još informacija ili ponudu?

Slobodno nas kontaktirajte bilo kada i zatražite više informacija ili ponudu. Povratno ćemo vam se javiti što je prije moguće.

Fibratus logo

URED:

Prekratova 45
HR-10000 Zagreb

SJEDIŠTE:

Božidara Magovca 70
HR-10000 Zagreb

+385.1.7888.369

PON - PET: 09.00 - 17.00

OIB: 42020817172

MBS: 080773968

Temeljni kapital: 26.000,00 kn uplaćen u cijelosti

Upisano u sudski registar: Trgovački sud u Zagrebu

Račun u:
Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb
IBAN: HR1724840081105930702
SWIFT: RZBHHR2X

Članovi uprave:
Ivan Marošević i Krešimir Brleković

©2016 FIBRATUS d.o.o.